© 2015-2019 - The Goddess

ABOUT THE GODDESS

​Welkom in mijn prachtige wereld! 
Ik geef je de kans een unieke ervaring op te doen in het aanbidden, verwennen en dienen van een prachtige jonge dominante dame. 
Ik zal maar gelijk duidelijk maken, dat je werkelijk dichtbij in mijn wereld betrokken kan zijn. Mits ik je hier geschikt voor acht en je dit toevertrouw... 
Ik heb een berg met verwachtingen en wensen, welke ik middels mijn website kenbaar zal maken. 
Ook al ben je niet in de mogelijkheid mij te dienen in mijn echte leven, is er altijd nog een unieke mogelijkheid om dit van afstand te doen. 

Jouw Meesteres, Goddess, Princess, Lady
S. 

Even voorstellen

Ik ben een echte Lady met lang donker vol en krullend haar, betoverende ogen, sensuele handen, mooie verzorgde voetjes en ook nog eens voorzien van een intelligent brein. Ik ben altijd erg ruimdenkend.   
Van nature ben ik dominant aangelegd en domineer mannen al eigenlijk al vanaf jongs af aan zonder dat ik dat door heb gehad. Ik ben een gedreven, sensueel overheersende Domina met interesse in Findom en Femdom. Naast het heerlijk te vinden te worden aanbeden, heb ik ook een sadistische kant. Ik ben niet van de extremen

Hoe is het ontstaan

Al heel vroeg had ik door dat mijn schoonheid erg krachtig was en dat een man alles voor mij deed wat ik wilde als ik maar lief met mijn ogen knipperde.  Deze kennis werd mijn macht. Ik kreeg dit door in mijn puberteit. Naarmate ik ouder werd, werd dit alleen maar erger. Het ging vaak zo ver dat ik deze macht gebruikte om mijn doelen te bereiken. De macht die mij overkwam, gaf mij enorme voldoening. Ik ben graag de baas over een man. Ik verlang daarom naar een totale overgave. Ik verwacht dienstbaarheid.  

Door mijn natuurlijke dominantie zal je al snel je kracht en controle verliezen. Onderdanig en dienstbaar zijn aan mij is het enige wat je nog te doen staat. Ik heb het voor het zeggen. Ik geniet van natuurlijke overgave en opoffering. 
Je moet mij vertrouwen, zodat ik jou kan brengen waar jij hoort te zijn. Hierdoor kan ik jou vormen naar mijn wil. 
Degenen die mij dienen, zullen ervaren dat ze eindelijk zichzelf kunnen zijn. Je hoeft je niet te schamen voor wie je bent.  Ik creëer voor jou een veilige omgeving. Ik zal jouw veilige omgeving zijn. Ik snap dat jij dit niet kunt delen met een ieder. Ik zal je nooit veroordelen en ik zal je onvoorwaardelijk accepteren hoe je bent. 

Mijn liefde voor...

Zoals je misschien al gemerkt hebt, ik hou van op en top vrouwelijkheid.
Ik hou van mooie spullen, mooie schoenen en kleding en alles wat met beauty te maken heeft. Deze dingen maken mij nog mooier.
Daarnaast laat ik graag mijn leven aangenamer maken, door het te verrijken met bijvoorbeeld etentjes met mijn vriendinnen en andere luxe. 
Hier maak ik mijn aanbidders mede verantwoordelijk voor. Het is een prachtige taak om mij al het mooiste en al het beste te gunnen. 

Lifestyle

Ik leef mijn lifestyle wanneer ik zin heb. Ik heb geen behoefte aan 24/7.  Als ik behoefte heb aan contact, dan zul je mij zeker horen, zien, eventuele mails, telefoontjes, appjes of een schreeuw om aandacht zal ik beantwoorden,  heb ik dit niet, heb je dit te accepteren. Het is niet altijd feest. Voor jou in ieder geval niet :)  

Waarom een website?

Als laatste wil ik graag kort vertellen waarom ik heb besloten mij te uiten via een website. 

 

De mensen/slaven die mij niet kennen, begrijpen soms niet waarom ik zoveel tijd en moeite steek in het onderhouden van een mooie site. Er wordt vanuit gegaan dat je aandachtgeil bent, makkelijk en snel geld wil verdienen etc. 

Dit is niet mijn werk. Het is mijn hobby, mijn passie. Ik verdien hier niet mijn hoofdinkomen door. In het dagelijks leven werk ik zelfs! Al zou ik niet moeten werken. Slaven zouden dit voor mij moeten doen! 

Laat voorop staan dat ik dit heb opgezet als expressie middel. Om te laten weten hoe ik dingen ervaar en dat ik daar trots op ben. Om mij te onderscheiden van een ander. Om mijn passie met geinteresseerden te kunnen delen.

Een ieder met passie zal dit op zijn eigen orginele wijze doen.