© 2015-2019 - The Goddess

Financial Domination

Waar zijn die echte geldslaven met de echte fetish zoals ik hem beleef? Die het liefst een dominante vrouw in luxe willen voorzien, zich nederig en beleefd gedragen, zichzelf afvragend of zijn meesteres zijn geld, cadeau of bestelde high heels of sieraad willen accepteren? 
Die niet uit zijn op sex met hun meesteres, maar hier alleen maar van kunnen dromen? Die vol bewondering tegen haar op kijken, hoe fijn het is een bijdrage te mogen leveren aan haar luxe? 

Leer die vicieuze cirkel van schaamte, opwinding, spijt en voldoening samen met mij een plek te geven.

Daarnaast mag die geldslaaf die ik zoek ook houden van een echt contact, spel en ontmoetingen.

Een vast contact geniet mijn voorkeur, maar ik snap dat de ene keer de opwinding en budget groter is dan de andere keer waar je naartoe leeft. Dus de "gelegenheidsgeldslaaf " kan ik ook waarderen. 

Je verlangt naar Findom

 

Het gaat om de sensatie dat jij je hard verdiende geld uitgeeft aan een ​​mooie vrouw die je bestaan nauwelijks erkent. Dit gaat vergezeld van een intense golf van vernedering en spijt. Door deze vicieuze cirkel ontstaat er een steeds strengere spiraal van opwinding en pijn , opwinding en angst . Dit werkt verslavend . Jouw portemonnee wordt het symbool van jouw toewijding. Je zult je bevredigd voelen. Je voelt opluchting. Omarm deze unieke en intense fetish. Je hoeft niets meer tegen de pijn te doen. Het is elke cent waard. 

Heb je ooit nagedacht over Findom? Wil je in de verleiding komen zelf te ervaren waar zoveel ophef over is? Dit is je kans. 

Ik doe het moeiteloos, sensueel en met klasse. Het is een vorm welke mij zoveel macht geeft. Ik hou van de controle en de macht die jij mij hierdoor verschaft. 

 

Ik vind het heerlijk om verwend te worden en ik geniet van een slaaf die staat te popelen om mij financieel te behagen. 

Jij moet mij de wereld gunnen en zorgen dat ik niets te kort kom. 

 

Als ik iets wil, dan wil ik het. Punt. 

 

 

 

Wat is voor mij belangrijk: 

  • Krijgen wat ik verlang

  • Kunnen doen wat ik verlang 

  • Van mijn slaaf genieten voor langere termijn en niet eenmalig leegtrekken

  • Gebruik maken van de diensten die een dienaar te bieden heeft indien ik dit wens

  • Jij hard werken, zodat jij je meesteres kunt blijven dienen

 

 

 

So many ways...