© 2015-2019 - The Goddess

Je verlangen naar vernedering

Je bent succesvol, gedreven en hebt alles onder controle. Toch heb je een duister geheim diep begraven van binnen. Een geheim waarvan je niet precies weet wat je er van moet denken. Het idee dat je anders bent kan beangstigend zijn. Toch is en blijft het spannend dat je niets anders kunt vergelijken met deze sensatie. Je wilt die vernedering. Met jouw Meesteres ben je eindelijk vrij om hiervan te genieten. Daarom kniel je voor mij.

 

Je verlangen naar Cuckolding

Je bent je bewust dat je niet in staat bent om een Lady tevreden te stellen. Hoe pijnlijk dit ook is, je bent je bewust van je natuurlijke onvermogen. Je kiest er voor jouw minderwaardige positie te omarmen. De cyclus van opwinding en angst. 

 

Trampling prikkelt je.. 

Er wordt over je heengelopen. Letterlijk.. De overheerlijke pijn van een scherpe hak die gedrukt wordt in jouw huid. Je bent laag. Net als de grond. Je hoort onder de voeten van je Lady. Je bent dan precies waar je thuis hoort en daar hou jij van. De pijn kun je verdragen. Het is net als snoepen. Elke afdruk van mijn hak is een mooie herinnering van jouw overgave aan mijn dominantie. Jij bent mijn menselijke tapijt. 
 

Je liefde voor voeten (in high heels)

Je weet niet waarom, maar je bent gefocust op de vrouwelijke voet. Een mooie stiletto verzwakt je. De zachte rondingen van mijn voet. Mijn tenen.. Je houdt van het gevoel. Je houdt van de geur. Je houdt van de smaak. Hoe ze verpakt zijn in nylons. Versierd met een prachtige schoen. Je kan het niet uitleggen , maar op een of andere manier als je aan mijn voeten ligt, weet je dat dit precies de plek is waar je thuishoort. Jouw afwijkende verlangen dien jij te accepteren en daarmee zul jij mij dienen aan mijn voeten. 

 

Pijn is fijn

Ze zeggen dat er een fijne lijn zit tussen plezier en pijn. Voor jou is dit er niet. De hunkering om te ondergaan wat jouw Meesteres van jouw verlangt zie jij als een normaal iets. De psychologische spanning en de adrenaline rush die ik kan veroorzaken is bevredigend voor jou. 
 

Je verlangen naar Findom

Het gaat om de sensatie dat jij je hard verdiende geld uitgeeft aan een ​​mooie vrouw die je bestaan nauwelijks erkent. Dit gaat vergezeld van een intense golf van vernedering en spijt. Door deze vicieuze cirkel ontstaat er een steeds strengere spiraal van opwinding en pijn , opwinding en angst . Dit werkt verslavend . Jouw portemonnee wordt het symbool van jouw toewijding. Je zult je bevredigd voelen. Je voelt opluchting. Omarm deze unieke en intense fetish. Je hoeft niets meer tegen de pijn te doen. Het is elke cent waard.