© 2015-2019 - The Goddess

Uit eten met de dames!


Gisteren was het zover... een etentje met de dames!

Ik vertelde mijn slaaf laatst dat dit etentje er aan zat te komen. Hij wist niet hoe snel hij moest vragen of ik niet toevallig een chauffeur nodig had voor deze avond. Ik twijfelde geen moment dus dat stond vast. Kon ik tenminste ook genieten van een drankje. Lekker makkelijk! Met die mooie hakken van mij is het ook beter om een chauffeur te hebben :)

Mijn slaaf zou mijn slaaf niet zijn als ik hem ook niet voor mijn etentje met de dames zou laten betalen.

Dus hij zette mij af en ik ging lekker een hapje eten. Halverwege de avond ons rot gelachen om mijn slaafje, (deze dames wisten van niets) dus uitgelegd wat hij allemaal wel niet voor mij doet. Ze hebben er nu lekker van mee kunnen profiteren en het etentje is volledig verzorgd door mijn slaaf. Nog even wat appjes laten lezen aan de dames... toen pas kwam het besef dat ik serieus was...

Ook heeft hij ze met mijn toestemming nederig allemaal een cadeaubon toegezonden, om nog even te benadrukken hoe echt het was en ze te bedanken.

Toen we klaar waren ben ik netjes opgehaald door mijn slaafje waar de dames bij stonden. Wat hebben wij een heerlijke avond gehad, vol vermaak! Ze hebben het er nog steeds over en vinden het voor herhaling vatbaar...


113 keer bekeken