© 2015-2019 - The Goddess

Oogstdag


Al de hele dag aan niets anders meer kunnen denken. Ik was goed voorbereid en had maar 1 missie. Mijn trouwe geldslaaf T. gek maken van verlangen, waardoor hij aan mij zijn kerstbonus zou aanbieden.

Ik was wat van plan..

Eenmaal bezig kreeg ik een heerlijke champagne en een stuk chocoladetaartje aangeboden door mijn slaaf. Ik wist het, dit werd een feestje!

Wat je al niet met je hakken kan doen, ze waren magisch... Aanbidden kan hij wel. Maar de hakken kon hij niet weerstaan.

Heerlijk hoor, hij machteloos vast en ik heerlijk ontspannen op de bank. Lekker uitgebreid met een vriendin aan de telefoon, ja socializen to the max, even over slaaf gehad, vriendin wilde even meegenieten van wat ik wel niet met hem deed.

Ik kon het natuurlijk niet laten.. geteased... bespuugd... geschopt... vastgebonden... mijn avond was perfect.

Toen was het zo ver. Een nederige blik met de vraag of ik een pakket met geld wilde accepteren. Daar zat hij dan. Braaf voor mij, met dat pak in zijn mond te wachten. Ik was immers nog niet uitgebeld dus hij moest maar even wachten!

Toen ik er klaar voor was, na een tijdje het geld geaccepteerd van mijn brave slaaf. Wat een lekker gevoel van macht en opwinding.

Omdat ik het de tijd er naartoe werkend niet wilde hebben, gunde ik hem een moment van ontlading.

Alles voor een happy Meesteres.

Fijne feestdagen allemaal en in het bijzonder mijn favoriete kerstbonus-loze slaaf


77 keer bekeken