© 2015-2019 - The Goddess

Boots!


Zoals je al kon lezen in mijn vorige post, kon je er op wachten dat ik lekker zou gaan shoppen! Zonder verwachting en niet in het bijzonder opzoek ben ik op stap gegaan met mijn nieuwe pas in mijn tas.

Al snel liep ik tegen een geweldig paar overknee boots aan. Mooie zwarte langelaarzen.. ik was direct verliefd.

Ik werd goed geholpen door de verkoper. Hij heeft mij wel 10x verteld hoe mooi deze laarzen mij stonden. Natuurlijk wist ik dit gelijk toen ik in de spiegel keek. Dit waren ze!

Ik liep naar de kassa, keek de verkoper aan met een enorme lach op mijn gezicht, pakte mijn portemonnee uit mijn tas. Daar zag ik gelijk mijn nieuwe pas. Ik pakte hem uit mijn portemonnee en stak hem in het pinapparaat. Toetste toen de pincode in en.... ja hoor... betaald. En mijn geldslaafje kon alleen maar via de app toekijken wat ik waar uitgaf.

Of dit het enige is wat ik heb gekocht met deze pas? Welnee! Er is er maar 1 die precies kon volgen met de bankapp waar ik ben geweest en wat ik heb uitgegeven.

I love my life!


76 keer bekeken