© 2015-2019 - The Goddess

Rode zolen voor Valentijn <3 Louboutins


Opeens kom je er achter dat je trouwe geldslaafje T een paar schoenen op mijn site heeft ondekt, die op mijn verlanglijst stonden....waar hij een nieuwe verslaving voor heeft gecreeerd. Ik wist het zeker... deze kon hij niet weerstaan.

Hij wist natuurlijk dat dit een onverstandige keuze was om dit met mij te delen... ik bedoel... de laarzen kosten maar liefst 2000 euro! Nou heb ik dure schoenen in mijn kast staan hoor, maar op dit level... eens moest de eerste keer zijn. Met deze mindset was het een kwestie van slaaf zo gek krijgen dat hij die 2000 euro voor dit paar laarzen overmaakt! Ik wil ze...

Het idee dat ik deze laarzen ga dragen... er mee op stap ga... dat hij ze te zien krijgt... mag voelen en de bekende rode designer zolen voor mij mag schoonlikken...

En ja hoor... daar was het geld voor mijn prachtige paar... en wat hou ik toch van de vicieuze cirkel van schaamte, opwinding, spijt en voldoening waar mijn geldslaafje T doorheen gaat... Daar stond hij dan.. te trillen op zijn beentjes, te denken aan wat hij zojuist gedaan heeft terwijl ik de bestelling aan het afronden ben... maar opgewonden van de hele verhaal.

Ik heb ze direct besteld... en nu is het wachten op mijn prachtige schatjes!

Alvast een HAPPY VALENTINES DAY to me!


47 keer bekeken