© 2015-2019 - The Goddess

Je salaris in handen van je Meesteres


Waarschijnlijk heb je mijn eerdere blogverhaaltje over DE pas die ik heb gekregen van mijn slaaf wel gelezen.

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. Zijn salaris waar hij zo hard voor heeft gewerkt afgelopen maand in handen van mij.

Voor alle vaste lasten en uitgaven zal hij zich bij mij moeten verantwoorden en toestemming moeten vragen middels een formulier. Na akkoord van mij zal ik deze overboeken. Je kunt je al bedenken dat er deze maand geen luxe aankopen zoals een espresso machine worden gedaan door deze slaaf voor zichzelf. Als er luxe aankopen gedaan worden dan is dat door mij en voor mij. Met de door slaaf hard verdiende centen.

Volgend weekend zal ik dan ook lekker gaan shoppen. Het enige wat ik meeneem is deze pinpas. De locatie waar ik naartoe ga hou ik nog even geheim, maar daar is een overvloed aan luxe artikelen. Ik zal daar niets te kort komen :)


236 keer bekeken