© 2015-2019 - The Goddess

Alles op slot en onder toezicht voor Slaaf T.


Ken je dat? Lekker op je telefoon voordat je gaat slapen en zoeken naar leuke filmpjes op xhamster? Webcammodelletjes bekijken op livejasmin op je ipad of gewoon even lekker ongegeneerd 18 plus sites en clips4sale bezoeken, gewoon omdat het kan? Voor slaaf T zit dat er niet meer in. Met een ouderlijk toezicht abonnement krijgt deze dame alles te zien waar ze geïnteresseerd in is. Namelijk... wat doet mijn slaafje online? Is hij alleen maar bezig met mij of zit hij ook nog naar anderen te kijken? Hoevaak is hij online en waar kijkt hij dan naar? Hoe vaak zit hij eigenlijk naar mijn site te kijken?

Allemaal vragen waar ik nu in 1 oogopslag antwoorden op krijg. En... de 18 plus sites heb ik voor zijn eigen bestwil (of was het nou eigenbelang) geblokkeerd :)

Ik krijg netjes een melding van het programma wanneer slaaf online is en bepaalde sites bezoekt of heeft bezocht. Ingesteld op prioriteit. Zodat ik hem daar heerlijk mee kan confronteren.

I am watching you!


366 keer bekeken