© 2015-2019 - The Goddess

New friend Jimmy <3


Wat een drukte net voor de kerst.... Gelukkig heeft slaaf T nog gezorgd voor enige ontspanning. Shoptherapie! Hij vroeg mij wat ik graag wilde hebben voor de kerst. Wat denk je zelf? Een volle pinpas natuurlijk!

Dus met de pinpas ben ik nog voor de kerst opzoek gegaan naar de perfecte cadeaus voor mij voor de kerst.

Eerst ben ik naar de parfumerie gegaan voor een van mijn favoriete geur sets. Victor en Rolf en Dolce. Lekker bloemig voor deze fleurige meesteres :)

Toen opzoek gegaan naar pure noodzaak genaamd prachtige schoenen. Ik wilde eens wat anders. Soms lijkt het er op dat stiletto's niet meer zo populair zijn. Dat is jammer want ik vind het een van de meest adembenemende schoenen die er zijn als ze voorzien zijn van een mooie stiletto. Ik liep in de bijenkorf, toen ik er tegenaan liep. Een prachtige stellage vol Jimmy Choo's... en daar werd ik verliefd,... klassiek,,, zwart....nude...glitters...suède in alle kleuren. Ik was verliefd. Ik ben daar gaan zitten en heb het winkelpersoneel aan het werk gezet. Ik wilde ze allemaal passen en kijken het stond. "Zoals u wenst", zei de verkoper. Daar kwam hij aangelopen... met een berg Jimmy Choo's... Hij knielde voor mij neer met het eerste paar en vroeg mij of hij mij mocht helpen. Ik vermoed dat deze jongeman een behoorlijke voetfetish had of een fetish voor high heels, wellicht beiden. Hij staarde opvallend lang naar mijn voeten. Natuurlijk mocht hij mij helpen. Goede assistentie is altijd fijn. Aangezien mijn slaaf er niet bij kon zijn, was dit een tijdelijke vervanging. Na een hoop passen is mijn keuze gevallen op een paar suède donkerblauwe pumps... I'm in love!

Verder nog een mooi paar oorbellen gevonden van Michael Kors.. die zal perfect matchen bij het cadeautje wat slaaf nog voor me heeft liggen. Hoe kun je nee zeggen tegen MK? Onmogelijk!

Al met al een happy meesteres met de kerst.

Wat hou ik toch van brave slaafjes.

XOX


434 keer bekeken