© 2015-2019 - The Goddess

Test voor slaaf


Zo… ik heb zin in een test. Een test om te kijken of mijn slaafje(s), maar vooral 1 in het bijzonder nog alert genoeg is en mij snel laat weten dat hij aan mij denkt.

Zoals je weet heb ik aandacht nodig. Niet zomaar aandacht. Ik verdien aanbidding. Totale adoratie. Ook heb ik zin in wat playtime. Het is alweer veel te lang geleden dat ik jou aan mijn zijde had… op je knieeen aan een riempje gebonden. Dat je de onderkant van mijn prachtige hakken hebt mogen aanschouwen!

Met andere woorden… het is tijd!

We doen het als volgt:

  1. Jij neemt direct contact met mij op als je dit leest.

  2. Jij vertelt mij een overload aan lieve mooie woorden ter aanbidding

  3. Jij bied mij nederig een cadeautje aan, omdat ik dat verdien

  4. Jij laat je rooster voor de komende weken bij mij achter, zodat ik weer even gebruik van je kan maken ter vermaak, om aanbeden te worden en je te kunnen vernederen!

Tot snel!

Je meesteres <3


357 keer bekeken