© 2015-2019 - The Goddess

Wat een loser.


Afgelopen vrijdag heb ik mij weer kapot gelachen. Alstublieft... ik wil u zoo graag zien ik doe alles voor u. Ik doe uw boodschappen of mag ik geld aan u afstaan? Ik mis u zo blablablaaaa....

Het enige wat ik dacht.... lekker in de chillmodus, weekend... vrije dagen... heerlijk! Ik wilde de deur helemaal niet uit. Ik wilde ook even geen aanwezigheid van slaaf. Zou gewoon lekker luieren, even helemaal niets. Dus wat doe je dan?

Precies! Dan komt de loser maar wat brengen!

Deze sukkel had van de week in de avond laat al eten voor mij gehaald. Gewoon omdat ik er trek in had. Brengen en oprotten was de enige taak die hij had. Zo midden in de woonwijk biedt hij het aan op zijn knieën. Schattig niet waar?

Maar goed ik dwaal af. Ik was bij vrijdag. Ik had dus eigenlijk nergens zin in en dacht... je kan het wel komen brengen... maar ik doe lekker toch niet voor je open! Gooi het maar in de brievenbus!

Ondertussen zag ik hem aan komen lopen en ik zag aan hem dat hij al niet wist waar hij kijken moest. Ik keek vanuit het raam toe... met een geopend raam natuurlijk. Een heerlijk momentje om nog even op hem te spugen vanaf boven. Hij twijfelde gewoon om de gemiste klodders spuug op te likken van de grond. Wat heb ik me kapot gelachen.

Daaaggggg slaaf! :D


569 keer bekeken