© 2015-2019 - The Goddess

Proost slaaf..


Vandaag is het dan zover. Een van mijn favoriete slaven is jarig. En wat doe je dan? Een verjaardagsbezoekje!

En daar hoort natuurlijk champagne bij! En een cadeautje!

Eerst ben ik naar mijn slaaf gegaan, waarna hij natuurlijk uitgebreid mijn voeten mocht kussen om mij te feliciteren met zijn verjaardag :D

Aangezien ik weet wat voor zwak hij voor me heeft, heb ik mij daarop gekleed. Nylon… jarretels, mooie pumps, leuk jurkje… alle ingredienten voor een feestje.

Natuurlijk zit ik gelijk klaar om mijn cadeau te ontvangen. Nederig biedt hij deze aan. Wat stond er deze keer weer op mijn verlanglijstje??? Ik heb even goed na kunnen denken en dacht… een duurt laser ontharingsapparaat, zodat ik altijd zijdezachte benen heb onder mijn nylons.. dat is toch perfect? Dus dat heeft slaaf voor mij gekocht!

Na het cadeau uitgepakt te hebben had ik nog een wens…Nou ja wens… ik ga graag op kosten van slaaf naar de nagelsalon. En dus heb ik hem de opdracht gegeven om geld voor me klaar te leggen zodat ik kon gaan.

1 maar… hij moest wel op mij wachten. Dus wat doe je dan? Je bind slaaf vast. En hoe ? Precies zo effectief mogelijk zodat hij niet stiekem met zijn kleine slavenpikkie kan spelen! Heerlijk dus. En hij maar wachten….. lekker smeken tot ik eindelijk terug kom. Enige wat hij kon afwachten was mijn berichtjes… in de hoop dat ik snel zou terug komen. Nou ik kan je vertellen… dat duurde wel een aantal uren :) Lekker even slaaf pesten en kwellen! Dat verdiend hij ook, dat is dus echt niet zielig.

Bij terugkomst heb ik een heerlijk glas champagne opgedronken… hem nog even laten lijden met zijn kettingen om en handjes vast. Ik bedoel… lijden zal hij! Hoogbezoek op zijn verjaardag dat is natuurlijk uniek.

Ik heb ook mijn chromebook (die ik onlangs ook van hem heb gekregen) ook meegenomen, zodat ik ter plekke dit mooie verhaal kon schrijven! Genieten dus! Terwijl slaaf als een hondje tegen mijn schoen aan te rijden...

Ik ga hem zo maar eens vertellen wat hij nog meer van mij mag doen, sluit deze blog daarbij af. Heeft hij een beloning verdiend? Voor jullie een vraag… maybe next time!

Op naar ons volgende avontuurtje ;)


350 keer bekeken