© 2015-2019 - The Goddess

Er even tussenuit


Na de afgelopen maanden veel drukte te hebben ervaren, was het weer eens tijd om te ontspannen. En wat ga je dan doen? Ja, een tripje naar Duitsland! Even lekker naar een mega grote shoppingmall waar je in een halve dag meer stappen zet dan een hele week :)

Wat hebben ze weer een enige collectie bij MK en Ted Baker! Ga je opzoek naar een leuke winterjas, kom je terug met alles behalve een winterjas... Luxe problemen?

Ondertussen genoten van de grootste Frappuchino's van Starbucks.... Ik zou mijn eigen moeten hebben!

Ik heb nu in ieder geval een prachtige zonnebril van Valentino en wat nieuwe make-upjes voor het nieuwe seizoen.

Aan het einde van deze lange maar ontzettend leuke dag heb ik heerlijk nog even gezellig kunnen eten op kosten van slaaf. De rekening heb ik inmiddels gepresenteerd bij mijn geldslaaf. Net als dat ik tegenwoordig bijna al mijn rekeningen bij een slaaf presenteer. Zo dien ik mijn bonnetjes van mijn boodschappen ook in! Slaaf dient gewoon zo veel mogelijk voor mij te betalen! En dat doet hij braaf. En als hij braaf is, zal slaaf worden beloond. Beloond met een bezoekje van een paar sky high hakken, me included, ;)

Tot snel!


231 keer bekeken