© 2015-2019 - The Goddess

Magische uitwerkingen


Soms heb je van die momenten... een soort van kill streak aan magische gebeurtenissen. Het effect van de geheime vrouwenwapens.

Je kunt je er nog zo hard tegen verzetten, maar als eenmaal de poorten open staan kun je niet meer terug ;)

Zo vermaak ik me kostelijk wanneer ik door de stad loop... mannen lopen braaf achter hun vrouwtjes aan. Hebben helemaal geen zin om te winkelen. Dat straalt er vanaf. En dan uit het niets, komt er een mooie dame voorbij.. met zijdezachte benen, gehuld in nylon, met aan haar voeten pumps die haar look compleet maken en hen in 1 opslag stil krijgt. Als je eenmaal de aandacht hebt, kunnen ze hun ogen niet meer van je afhouden... Loop je dan door Hudsons Bay... Hoeveel vrouwen ik al boos heb zien worden op hun vent, omdat ze te lang aan het staren waren.... naar mij. Soms heb je dat!

Zo ook, loop ik nietsvermoedend op een doodsaaie zakelijke beurs, uiteraard daarbij gepast gekleed in pak, met daaronder een mooie glanspanty en lieve zwarte mooie pumps. Krijg ik diverse kaartjes wanhopig in m'n handen geduwd met het vriendelijke verzoek toch echt snel even te bellen, al is het midden in de nacht. De rest van het gezelschap totaal negeren... En waarom zou je mij in mijn ogen aankijken als je ook naar mijn voeten kan staren? Ik kan je vertellen, mijn andere collega's hebben daar geen last van hoor!

Conclusie:

Mijn ogen zitten blijkbaar in mijn schoenen... dus .... Kijk mij vooral gewoon aan als ik met je praat ;)


386 keer bekeken