© 2015-2019 - The Goddess

Valentijnsdag voor geldslaaf..


Tegenwoordig is de moeilijkheidsgraad voor mijn trouwe geldslaaf opgeschroefd. Hij dient niet alleen mij, maar ook een vriendin van mij. Waarom? Omdat wij vrouwen nou eenmaal het recht hebben om gebruik te maken van onderdanige mannen. Die schoenen voor ons kopen, zorgen voor perfect gemanicuurde nagels en cadeaus. Dit doet hij dan ook braaf.

Zo vertelde ik mijn slaaf laatst over mijn vriendin, welke ik heb geïntroduceerd in deze magische wereld en het verschil laat zien tussen mannen en vrouwen, hoe simpel deze wezens zullen volgen indien je de juiste snaar raakt.

Verleid ze met schoonheid, mooi schoeisel, benen gehuld in nylon, gebruik ze, verneder ze. En ja, je mag ook wel een beetje gek op ze zijn. Ik bedoel, het zijn net pups. Volgzaam en onderdanig aan hun baasje. So sweet! En als ze stout zijn, of je hebt gewoon een pestbui dan kun je ze hier ook voor gebruiken.

Mijn slaaf zal dus te maken krijgen en geconfronteerd worden met mijn vriendin, zodat hij kan voelen dat 2 dames nog krachtiger zijn dan 1. Zodat hij kan laten zien dat het belangrijkste wat er is, het ons naar onze zin maken.

Voor Valentijnsdag heeft mijn slaaf ons verrast. Normaal gesproken ben ik hier niet blij mee, maar dit keer heeft hij het verrassend goed ingeschat.

Hij heeft mij een pakket gestuurd, met daarin 2 cadeaus. Een cadeautje voor mij en een cadeautje voor mijn vriendin. Tot mijn grote verbazing, ook naar de smaak van mijn vriendin.

Ik kreeg een prachtige armband van mijn nog steeds favoriete merk MK. Voor mijn vriendin een mooi paar oorbellen, die ze zeker kon waarderen.

Dat beloofd wat de komende periode.... je hebt een goede start en indruk gemaakt bij mijn vriendin, maar hou je dit vast? Kun je het wel aan?

Je bent nu al vaak het onderwerp van onze gesprekken. We lachen er veel om, ik krijg veel vragen, beantwoord ze trots en zonder schaamte.

En zeer binnenkort zul je er aan moeten geloven... jij zal deze gesprekken moeten gaan bijwonen.... Aanhoren wat wij over je te zeggen hebben, wat wij wensen, meer schoenen... meer cadeautjes... meer etentjes... meer vernedering... we willen het allemaal!

Happy Valentine's day!


489 keer bekeken